Kaip numesti svorio
Trečiadienis 17 Balandis 2024
mitybos planai
asliekna

2013 metų horoskopas

2015 metų horoskopas

Juodosios vandens gyvatės metai

2013 metai – juodosios vandens gyvatės metai. Šie metai su savimi atneš daug protingų sprendimų ir teisingų veiksmų, laimę visiems zodiako ženklams, dirbantiems intelektualų darbą. Juodoji vandens gyvatė kiniečių horoskope simbolizuoja  intelektą, išmintį, valią, vikrumą.

Tai pavojingas roplys, kuris baugina, gąsdina aplinkinius. Ji juda labai greitai, tiksliai atakuoja auką. Gyvatė taip pat gali tapti labai klastingu gyviu, kuri vadovaujasi emocijomis, o ne protu, greitai priima sprendimus, o tai reiškia, kad 2013 metais bus priimami neapgalvoti sprendimai.

2013 metai pagal kiniečių kalendorių

Pagal kiniečių kalendorių juodosios gyvatės metai prasideda 2013 metų vasario 10 dieną. Jie bus labai sėkmingi tiems, kurie užsiima moksline veikla, tyrimais ir plėtra. Taip pat šie metai bus sėkmingi bet kokiai veiklai, kurioje mąstymas yra pirmoje vietoje.

Tačiau ateinantys metai skirsis dvasine prasme. Jie mažiau sudvasinti, šaltesni. Gyvatė nemėgsta išlaidautojų, ji kaupimo simbolis, todėl 2013 taps ekonomijos, išlaikymo ir kapitalo didinimo metais.

Meilė 2013 metais

Ypatingo jautrumo, romantikos, o taip pat ir emocijų audros 2013 metais laukti nereikėtų, nes gyvatė – tai rimtumo, paslėptų jausmų simbolis, tačiau gyvatės rimtumas byloja apie tai, kad meilės romanai nebus trumpalaikiai. Abi pusės šiais metais sieks savo santykius įteisinti.

Vargu ar šie metai bus sėkmingi tiems, kurių tikslas trumpalaikiai romanai. Šiais metais visi meilės santykiai skirsis rimtais ketinimais, o taip pat romantiška draugyste. Tvirtai, rimtai santuokai sukurti šie metai itin palankūs.

Juodoji vandens gyvatė perspėja – nekelkite pavydo scenų. Gyvatė – pavojingas ženklas, ji atakuoja akimirksniu, pasekmės bus matomos greičiau nei jūs spėsite sureaguoti. Tačiau šeimyniniai santykiai šiais metais bus ramūs, išlaikyti, protingi, partneriai išgirs vienas kitą, sumažės agresija.

2013 metu horoskopasSveikata 2013 metais

2013 metai sveikatai bus išskirtiniai – ateis tarsi nauja mada – totalus rūpinimasis savo sveikata. Kas to nedarė daugelį metų ims vaikščioti pas gydytojus itin dažnai. 2013 metai taps išsivalymo metais.

Profesinė veikla 2013 metais

Profesinėje veikloje šiais metais reikėtų būti konkurencingais, lanksčiais, manevringais, kadangi 2013 metais sėkmės susilauks tie, kurie laiku pakeis darbą ar savo veiksmų kryptį tinkama linkme. Reikės mokėti greitai ir savarankiškai priimti sprendimus, gebėjimas organizuoti savo darbą besikeičiančiomis sąlygomis taip pat bus labai svarbus.

Padės gebėjimas įtakoti žmones. Konkurencijos bus ne tik profesinėje srityje, tačiau ir meilėje bei buityje. Konkurencija bus kovos formoje, kad išsikovoti valdžią, teritoriją, kito žmogaus meilę. Statuso išsaugojimui reikalingas atsargumas ir budrumas, netgi su draugais ir giminaičiais reiktų būti atsargiems.

2013 metai palankūs meninės sielos žmonėms, muzikantams, kinematografams, rašytojams, poetams, netgi tiems, kurie tik pradeda kurti. Būtent 2013 metai yra tinkami visa gerkle prasinešti apie save, savo atrastus meninius gebėjimus.

Finansai 2013 metais

2013 metų pabaiga suteiks naujas finansavimo galimybes, atsiras įvairių galimybių bendradarbiauti ir pritraukti partnerius. Pinigus kitais metais rekomenduojama uždirbti tik savo protu, jokiu būdu nesiekti apgaule gauti pelno.

Bendra 2013 metų prognozė

Geopolitinių atžvilgiu metai žada būti neramūs ir konfliktiški. Valdžios pasikeitimas, kardinalūs pasikeitimai, politinių aistrų įtampa galimi jau 2013 metų pradžioje. Tik 2013 metų antroji pusė žada būti stabili ir rami. Daugelyje šalių valdžia sugebės pagerinti piliečių gyvenimą, tačiau greičiau tai įvyks ne dėl valstybės finansinių galimybių, o greičiau dėl gerovės perskirstymo.

Gamta 2013 metais pasakys savo sveriamąjį žodį žemės drebėjimams ir gaisrams viduryje ir gale metų. Pasekmės gali būti katastrofiškos. Ugnikalnių išsiveržimas ir potvyniai metų pradžioje ir pabaigoje bus taip pat destruktyvūs, tačiau ne tokie globalūs. Dėl klimato pasikeitimo atslinks anomališki šalčiai, sumušiantys visus rekordus.

Skatyti dar: dieta neveikia – ką daryti?

Kaip numesti svorio
Straipsnį vertinu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraunasi
Dėkojame, kad balsavote.
Jūsų įvertinimas:
Lankytojų komentarai
Monika 2013-07-30
Netinkamas komentaras
Kraunasi

Metų horoskopas visiems zodiako ženklams

Parašykite komentarą