Kaip numesti svorio
Šeštadienis 27 Liepa 2024
mitybos planai
asliekna

2014 metų meilės horoskopas

2015 metų horoskopas

2014 metai daug kuom skirsis nuo praėjusiųjų savo agresija, seksualumu ir impulsyvumu. Šios savybės vers visus zodiako ženklus siekti savo užsibrėžtų tikslų.

Daugelis žmonių, jau metų pradžioje pajus norą surasti savo antrąją pusę, kuri juos mylėtų ir suprastų. Visa tai pasireikš neįtikėtinu aktyvumu meilės sferoje. Pirmieji meilės pokyčiams pasiduos –  Svasrtyklės, Dvyniai ir Vėžys. Tai pirmos kregždutės, kurios nepriklausomai nuo lyties sieks susipažinti, sužavėti ir nusitempti į lovą, nes meilės sritį tuo metu valdys agresyvusis Marsas.

Paminėti zodiako ženklai, o taip pat Liūtai ir Žuvys visą pirmą metų pusmetį maitinsis seksualiniais santykiais, o pasitenkinimas jais atsispindės nuotaikoje, karjeros srityje

Reiktų atkreipti dėmesį, kad 2014 metų antroji pusė dvasinio suartėjimo klausimu bus itin aktuali. Pasitenkinimas seksu daugelį skatins ieškoti dvasinio artumo. Padaugės stiprių porų, būtent tokie ženklai kaip Ožiaragis, Jautis, Liūtas ir Šaulys.

2014 metu meilės horoskopasKas liečia veinišus žmonės, kurie ieško antrosios pusės, labiausiai aktyvūs bus Vėžiai, Dvyniai. Gimę po šiuo ženklu žmonės bus itin patrauklūs ir viliojantys. Jiems bus itin sunku atsakyti, kas leis jiems suvilioti vienišius ir ne tik…Būtent todėl 2014 metų vidurys pasižymės meilės trikampiais.

Žuvys, Jaučiai ir Liūtai metų pradžioje bus mažai aktyvūs, tačiau metų viduryje jų nebesustabdysi. Būtent šie zodiako ženklai įsimylės ir parodys savo visas teigiamas puses, kad užkariauti mylimąjį.

Avinams, Svarstyklėms ir Šauliams meilės horoskopas 2014 metais pataria būti labiau užsispyrusiems ir neatsisakyti savo tikslų. Kad 2014 metais šie ženklai surastų antrąją pusę reikės nemažai padirbėti, prireiks atlaikyti konkurenciją, gal netgi kumščiais ginti savo mylimojo ir savo garbę bei orumą. Tik įveikę sunkumus šie žmonės galės mėgautis visais meilės malonumais. Tiesa, ne visi zodiako ženklai 2014 metais ieškos savo antrosios pusės.

Skorpionas, Mergelė ir Vandenis visais būdais vengs meilės, apsiribos nereikšmingomis pažintintimis, flirtu ir seksualiniais santykiais. Be to šie ženklai bus pasinėrę į finansinę sferą, siekdami surasti save versle, todėl jie sąmoningai gali riboti save seksualinėje srityje, kuri tik blaško juos nuo svarbių reikalų.

Pagrindiniai mūšiai meilės santykiuose 2014 metais užvirs pas poras, kurie kartu mažiau kaip 8 metai. Poros dažnai abejos savo pasirinkimo tinkamumu, manipuliuos partneriu ir net bandys šantažuoti. Tuo užsiims Dvyniai ir Ožiaragiai. Daugiausia porų skirsis kaip tik po šiuo zodiako ženklu. Gimę po Jaučio, Vėžio, Žuvies ir Vandenio ženklu bus uždari, nesistengs atskleisti visų savo paslapčių partneriui. Savo problemas santykiuose jie spręs išdavyste.

Poros, kurių zodiako ženklai Avinas, Liūtas, Skorpionas, Svarstyklės ir Mergelė bus stipresnės. Šiems žmonėms seksis visose gyvenimo srityse, tai padės jiems nugesinti visas konfliktines situacijas santykiuose. Beje, šių ženklų atstovams 2014 metais, gims daugiausia atžalų. Šiais metais katastrofiškai mažai bus įregistruota santuokų. Tai labiausiai įtakos nestabili ekonominė situacija, o taip pat tai, kad 2014 metai vadinsis „Našlio metais“. O tai reiškia, kad santuoką geriau nukelti 2015 metams.

Kaip numesti svorio
Straipsnį vertinu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraunasi
Dėkojame, kad balsavote.
Jūsų įvertinimas:

Kiti straipsniai apie svorio metimą

Parašykite komentarą