Kaip numesti svorio
Penktadienis 26 Balandis 2024
mitybos planai
asliekna

2015 metų horoskopas visiems (VIDEO)

Atsižvelgiant į tai kaip išsidėliojo žvaigždynai, 2015 metai įneš sielos ramybės jausmą ir pamalonins ne vieną zodiako ženklą geromis naujienomis. Šiais metais patartina atsisakyti sunkaus fizinio darbo, taip pat darbo už kurį mokami viršvalandžiai. Apie tai reiktų susimastyti tokiems „amžinai dirbantiems“ zodiako ženklams, kaip Jaučiui, Avinui ir Liūtui.

2015 metai ypač tinkami poilsiui su šeima, išvykoms į gamtą ir taip pat naujų santykių pradžiai, pažintims. Pinigus kaupti ir uždirbti bus nelengva, tačiau juos leisti ateinančiais metais bus itin lengva. Beje, tam ir nereiktų šykštėti. Tinkamas metas dovanoms savo mylimam žmogui. Apie dovanas turėtų susimąstyti Mergelės, Žuvys ir Avinai.

2015 metu horskopasSvarbius sprendimus priimtus dar senai reiktų įgyvendinti būtent 2015 metais, nes tai daryti seksis lengvai ir teiks malonumą. Nereiktų būti santūriems ir daugiau rodyti emocijas, nes būtent tai suteiks galimybę būti pastebėtais ir įvertintais. Pirmiausia tai liečia Šaulius, Dvynius ir Vandenius. Gana tylėti, laikas reaguoti – tai jūsų metai, šansas būti pastebėtais.

Labai svarbu atkreipti dėmesį į sapnus. Nereiktų jų ignoruoti ir manyti, kad jie niekaip jūsų nepaveiks. Labai tikėtina, kad būtent sapnuose priimsite tinkamą sprendimą ar atrasite atsakymą į sunkų klausimą. O galbūt netgi išvengsite bėdos, jei tik paanalizuosite ką sapnavote. Pasaugoti save reiktų Vėžiams, Svarstyklėms ir Skorpionui.

2015 metais meilės sparnus „karpys“ agresija. Daugelis zodiako ženklų metus pradės su pykčiais ir barniais, išgirsite nemažą šūsnį kritikos ir pastabų.Todėl būkite atsargūs „pasisakydami“, kritikuodami antrąją pusę, o galite sulaukti agresyvaus atsako. Atkreipkite dėmėsį, kad nekalti pykčiai 2015 metais, gali atskleisti žymiai rimtesnes problemas, kurios gali privesti prie skyrybų. Tai liečia keletą zodiako ženklų – Skorpionus, Vandenius, Jaučius ir Svarstykles.

O zodiako ženklai – Žuvys, Vėžiai, Liūtai, Avinai – atvikščiai, turi daug šansų suartėti su savo antrąją pusele. Puikus laikas, kai galite dovanoti vienas kitam šilumą, artumą, o seksas – būtent tas būdas, kai atrodys, kad problemos ir rūpesčiai dingsta. 2015 metai tas laikas, kai galite prašyti atleidimo, prisipažinti, pažadėti. Metai tinkami romatiškiems pasimatymams ir meilės siurprizams.

2015 metais nepamirškite pasimatymų, drąsiai bendraukite, eikite į juos, tačiau būkite pasiruošę viskam, pasimatymai bus ne tokie paprasti, antroji pusė norės kažko daugiau nei tik vakarienės…ir tai liečia Avinus, Dvynius, Liūtus ir Šaulius.

2015 Palmiros horoskopas (VIDEO)

Kaip numesti svorio
Straipsnį vertinu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraunasi
Dėkojame, kad balsavote.
Jūsų įvertinimas:
Parašykite komentarą